hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.

Korlátozott ügyfélszolgálat a Szociális Támogatási Igazgatóságon

2020.11.13

Koronavírusos megbetegedések miatt korlátozott ügyfélfogadás zajlik Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Szociális Támogatási Igazgatóságán. 

Az Igazgatóság több munkatársa is megfertőződött az új koronavírussal, az ügyfélszolgálat azonban korlátozottan, de működik. A kedvezményezettek leadhatják a szűk határidős kérésekhez (gyorssegélyek, családi pótlék, fogyatékos személyeknek járó segélyek, fűtéspótlék, stb.) szükséges papírokat naponta 9 és 13 óra között. Az Igazgatóság felfüggesztette a terepmunkát, az esettanulmányok készítését, illetve a nem sürgős elbírálással járó iratcsomók fogadását.

A Polgármesteri Hivatal fertőtlenítette a Szociális Támogatási Igazgatóság Erege utcai épületét, az intézményben csak a negatív teszttel rendelkező munkatársak dolgoznak, betartva minden kötelező egészségügyi és biztonsági előírást. 

Az Önkormányzat azt ajánlja a lakóknak, hogy az ügyintézés során először telefonon érdeklődjenek a Szociális Támogatási Igazgatóság munkatársainál, mielőtt bemennének személyesen letenni a szükséges iratokat. Érdeklődni a 0267 312 111-es telefonszámon lehet.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.