hu
 
Szerda, 2020. December 02.

Korlátozott ügyfélszolgálat a Szociális Támogatási Igazgatóságon

2020.11.13

Koronavírusos megbetegedések miatt korlátozott ügyfélfogadás zajlik Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Szociális Támogatási Igazgatóságán. 

Az Igazgatóság több munkatársa is megfertőződött az új koronavírussal, az ügyfélszolgálat azonban korlátozottan, de működik. A kedvezményezettek leadhatják a szűk határidős kérésekhez (gyorssegélyek, családi pótlék, fogyatékos személyeknek járó segélyek, fűtéspótlék, stb.) szükséges papírokat naponta 9 és 13 óra között. Az Igazgatóság felfüggesztette a terepmunkát, az esettanulmányok készítését, illetve a nem sürgős elbírálással járó iratcsomók fogadását.

A Polgármesteri Hivatal fertőtlenítette a Szociális Támogatási Igazgatóság Erege utcai épületét, az intézményben csak a negatív teszttel rendelkező munkatársak dolgoznak, betartva minden kötelező egészségügyi és biztonsági előírást. 

Az Önkormányzat azt ajánlja a lakóknak, hogy az ügyintézés során először telefonon érdeklődjenek a Szociális Támogatási Igazgatóság munkatársainál, mielőtt bemennének személyesen letenni a szükséges iratokat. Érdeklődni a 0267 312 111-es telefonszámon lehet.

Eredmények - hordozható számítógépek vásárlásának támogatása óvónők részére
2020.11.28

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa hordozható számítógépek vásárlását támogatja az óvónők részére személyenként legfeljebb 1500 lejjel. A kiírásra ... pályázat érkezett be.

Munkatársat keresünk a Polgármesteri és Alpolgármesteri Kabinetekbe
2020.11.27

Munkatársat keresünk Antal Árpád polgármester, Vargha Fruzsina és Tóth-Birtan Csaba alpolgármesterek kabinetjeibe - frissen végzett diplomások is jelentkezhetnek!

Az első hónap Sepsiszentgyörgy alpolgármestereként
2020.11.25

Egy hónapja tölti be Vargha Fruzsina az alpolgármesteri tisztséget, az elmúlt hetek történéseiről és az ez idő alatt elindított projektekről sajtótájékoztató keretében számolt be.

Idén más formában kerül sor az adventi ünnepségre Sepsiszentgyörgyön
2020.11.25

Az óriás koszorúkat idén is felállítja az Önkormányzat és akárcsak az előző években, az ünnepvárás mind a négy vasárnapján meggyújtanak egy gyertyát.

A nagycsaládos kártyával rendelkezők igényelhetik a számítástechnikai eszközök vásárlásának támogatását
2020.11.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a nagycsaládos kártyával rendelkező gyermekek online tanulásához szükséges hordozható és asztali számítógépek, tabletek vásárlását támogatja.