hu
 
Kedd, 2024. Április 23.

Kijavították a karácsonyi világítás hibás elemét az Erzsébet parkban

2020.12.14

A vasárnap este, az Erzsébet Parkban történő balesetet követően, a Városgazdálkodási Igazgatóság munkatársai megjavították a problémát okozó alkatrészt.

Ahogyan az a lakossági visszajelzésekből kiderült, az Erzsébet parkban egy oszlopon hiányzott a karácsonyi világításhoz tartozó egyik izzósor szigetelése, így ez okozott problémát, amikor véletlenül hozzáértek. A Polgármesteri Hivatal munkatársai újraszigetelték a huzalt és az összes többi felszerelt elemet is ellenőrizték, azonban nem észleltek további problémákat és hiányosságokat a karácsonyi világítás elemein.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a hasonló balesetek elkerülése végett jövőben magasabbra szereli az elemeket, így ezeket nem érik majd el a lakók és ezek megrongálódására sem lesz lehetőség.

A Városgazdálkodási Igazgatóság munkatársai az elkövetkezendő időszakban folyamatosan ellenőrzik a karácsonyi díszkivilágítás elemeinek állapotát elkerülve a további baleseteket. 

Május 1-jén megnyitja kapuit az új Skatepark Sepsiszentgyörgyön
2024.04.22

Első nap 11 órától ingyenes lesz a belépés, május 2-tól naponta 9:00–22:00-ig tart nyitva a sportpálya

Új városnegyed épül az egykori tyúkfarm helyére Sepsiszentgyörgyön
2024.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egyetemi szintű duális oktatási központot és 96 szolgálati lakást épít európai uniós támogatással

Útlezárások a városünnep ideje alatt
2024.04.19

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.