hu
 
Csütörtök, 2024. Április 18.

Karácsonyi bazár Sepsiszentgyörgy központjában

2020.12.18

Közel 50 kereskedő lesz jelen a Főtéren december 20-24-én

Figyelembe véve a sepsiszentgyörgyi esetszámok csökkenését, valamint a lakosok és vásárosok részéről érkező kérelmeket, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház a Karácsonyi bazár megszervezése mellett döntöttek.

Az eseményen közel 50 kereskedő vesz részt, akik méhészeti termékeket, mézespogácsát, hús- és tejkészítményeket, zöldségeket, gyümölcsöket, egyedi kiegészítőket, dekorációkat, textiltermékeket, könyveket és borokat is kínálnak majd.

A rendezvény december 20-án, vasárnap nyílik és december 24-ig, csütörtökig tart nyitva naponta 11-19 óráig, az utolsó nap kivételével, amikor 9-13 óráig szerezhetőek be a termékek.

Az eseményen a résztvevőknek szigorúan be kell tartaniuk a hatályban lévő egészségügyi szabályokat és intézkedéseket a vásárlók és a kereskedők egészségének megőrzése céljából. A vásár területére való belépés során mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítés, a kereskedők pedig kötelesek kesztyűt és védőmaszkot viselniük a teljes nyitvatartás ideje alatt.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.

Kizárólag újrahasználható poharakból fogyaszthatjuk az italunkat a Szent György Napokon
2024.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen újrahasználható poharakat vezet be

Indul a 60 Plusz Akadémia
2024.04.04

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Sepsiszentgyörgyi Kara és Sepsiszentgyörgy Önkormányzata 60 Plusz Akadémia néven indítanak előadás-sorozatot, melynek célja az időseknek szóló ingyenes oktatási lehetőség biztosítása.

Krakkóba utazik az M Studio
2024.04.03

Csütörtökön, április 4-én Krakkóba utazik a társulat, a LIFT előadást mutatják be.