hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.

Június 11-től ismét látogatható minden szabadidős létesítmény Sugásfürdőn

2021.06.09

Számos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére egyaránt, amennyiben felkeresik a sugásfürdői szabadidős létesítményeket.

Amint arról korábban beszámoltunk, a szabadtéri létesítmények egy része már május kezdetétől újra látogatható: megnyitott a tenisz- és a minigolf pálya, a gyermekek kedvence az erdei kalandpark, a merészebbek pedig felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is.

A lazítani vagy regenerálódni vágyókat továbbra is várják naponta 11–19 óráig a hajdani melegfürdőből átépített a kezelőközpontba. Itt háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe: borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs.  A kezelések egyenként húsz percesek, egy kezelési csomag 60 percig tart, a teljes csomag ára pedig 20 lejbe kerül.

A járványügyi szabályok értelmében a külön szobákban elhelyezett masszázságyakat és kádakat egyszerre egy személy használhatja, ezért a szolgáltatások igénybevételéhez előzetes programálás szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

A kedvezőbb járványügyi adatoknak köszönhetően június 11-től, péntektől újra fogadhatja a vendégeket a Sugás Spa. A szabadidős központ keddtől péntekig, 15-től 21 óráig, hétvégén 11-től 21 óráig látogatható.

Megnyitják a beltéri hideg- és melegvizes medencéket, a szaunákat, a gőzfürdőt, ismét lehet használni az edzőtermet és a rendezvénytermet is.  A kedvezményes belépő ára hétköznap 6 lej, a standard belépő 9 lej, hétvégén 8 és 12 lej. A belépő időtartama 3 óra, az ár tartalmazza a Spa, a konferenciaterem és az edzőterem használatát.

Továbbra is lehet bérleteket váltani, amelyek érvényességi ideje 30 naptól egy évig terjed. A bérleteket pontrendszer alapján lehet használni. A nyitvatartástól és a rendelkezésre álló pontoktól függően a Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett több létesítményben is használhatók.

Csoportos foglalás esetén a foglalási szándékot legalább egy héttel korábban kell jelezni az office@rekreativ.club email-címen.

A Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett sport- és szabadidős létesítményekről, az aktuális  bérlettípusokról, és egyéb részletekről a www.rekreativ.club honlapon tájékozódhat.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.