hu
 
Vasárnap, 2021. Június 13.

Június 11-től ismét látogatható minden szabadidős létesítmény Sugásfürdőn

2021.06.09

Számos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére egyaránt, amennyiben felkeresik a sugásfürdői szabadidős létesítményeket.

Amint arról korábban beszámoltunk, a szabadtéri létesítmények egy része már május kezdetétől újra látogatható: megnyitott a tenisz- és a minigolf pálya, a gyermekek kedvence az erdei kalandpark, a merészebbek pedig felkészült szakemberek felügyelete mellett kipróbálhatják magukat a 11 pályás kültéri mászófalon is.

A lazítani vagy regenerálódni vágyókat továbbra is várják naponta 11–19 óráig a hajdani melegfürdőből átépített a kezelőközpontba. Itt háromfajta kezelést tartalmazó szolgáltatási csomag vehető igénybe: borvizes hidromasszázs, szauna és jáde-köves masszázs.  A kezelések egyenként húsz percesek, egy kezelési csomag 60 percig tart, a teljes csomag ára pedig 20 lejbe kerül.

A járványügyi szabályok értelmében a külön szobákban elhelyezett masszázságyakat és kádakat egyszerre egy személy használhatja, ezért a szolgáltatások igénybevételéhez előzetes programálás szükséges, melyet a 0731-085.476-os telefonszámon lehet megtenni.

A kedvezőbb járványügyi adatoknak köszönhetően június 11-től, péntektől újra fogadhatja a vendégeket a Sugás Spa. A szabadidős központ keddtől péntekig, 15-től 21 óráig, hétvégén 11-től 21 óráig látogatható.

Megnyitják a beltéri hideg- és melegvizes medencéket, a szaunákat, a gőzfürdőt, ismét lehet használni az edzőtermet és a rendezvénytermet is.  A kedvezményes belépő ára hétköznap 6 lej, a standard belépő 9 lej, hétvégén 8 és 12 lej. A belépő időtartama 3 óra, az ár tartalmazza a Spa, a konferenciaterem és az edzőterem használatát.

Továbbra is lehet bérleteket váltani, amelyek érvényességi ideje 30 naptól egy évig terjed. A bérleteket pontrendszer alapján lehet használni. A nyitvatartástól és a rendelkezésre álló pontoktól függően a Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett több létesítményben is használhatók.

Csoportos foglalás esetén a foglalási szándékot legalább egy héttel korábban kell jelezni az office@rekreativ.club email-címen.

A Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett sport- és szabadidős létesítményekről, az aktuális  bérlettípusokról, és egyéb részletekről a www.rekreativ.club honlapon tájékozódhat.

Új útvonalakkal bővül a Lábbusz menetrendje
2021.06.10

Az Állomás és az Olt negyedből is gyalog sétálhatnak iskolába a sepsiszentgyörgyi tanulók

Június 11-től ismét látogatható minden szabadidős létesítmény Sugásfürdőn
2021.06.09

Számos szabadidős program, kikapcsolódási lehetőség és egészségmegőrző szolgáltatás áll felnőttek és gyerekek rendelkezésére egyaránt, amennyiben felkeresik a sugásfürdői szabadidős létesítményeket.

Kizárólag a hegyimentők által kijelölt túraútvonalakon kiránduljunk
2021.06.08

A Sugásfürdőre és környékére látogatók több kijelölt túraútvonal közül is választhatnak, fontos azonban, hogy a hegyimentők által feldestett, hivatalos útvonalat használják.

A futamokra koncentrál a 10 éves Székely Vágta
2021.06.03

A kényszerszünet után idén ismét megszervezik a Székely Vágtát, azonban ez több pontban változik az eddig megszokottaktól.

A Sepsi Út-Építő vállalat munkatársai a város több helyszínén is dolgoznak
2021.06.03

Az utcák teljeskörű korszerűsítési munkálataival egyidőben, a város több helyszínén zajlanak a járdák, lakóövezeti sétányok, köztéri lépcsők és parkolók felújítási munkálatai.