hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.

Szerdától vehető igénybe az ingyenes sürgősségi fogorvosi szolgáltatás Sepsiszentgyörgyön

2020.04.24

Szerdától vehető igénybe az ingyenes fogorvosi szolgáltatás sürgősségi esetekben Sepsiszentgyörgyön.

A fogorvosi szolgáltatások a Mikes Kelemen Elméleti Líceum iskolai fogászati rendelőjében vehetők igénybe, ingyenesen, kizárólag sürgősségi esetekben és előjegyzés alapján.

Mindazok, akik igénybe veszik a fogászati szolgáltatásokat, először koronavírus-szűrésen kell részt vegyenek a megyei kórház udvarán felállított sátorban. A sürgősségi ellátás kizárólag előjegyzés alapján történik, időpontot a 0770 590 797-es sürgősségi hívószámon lehet kérni.

A szükségállapot ideje alatt a sürgősségi esetekben ingyenesen vehető igénybe fogorvosi szolgáltatás Sepsiszentgyörgyön. A fogászati kezelésekhez a szakembert a Kovászna Megyei Fogorvosi Kamara biztosítja, míg a fogorvosi rendelőt a Polgármesteri Hivatal bocsátja a rendelkezésre.

Fotó: Kristó-Gothárd Hunor

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.