hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.

Felfüggesztik a lakónegyedi parkolók bérbeadására vonatkozó liciteket

2020.03.17

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata különböző szigorító intézkedéseket vezetett be a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, köztük a lakónegyedi parkolók bérbeadására vonatkozó licitek felfüggesztését is. Az intézkedések mindaddig érvényben lesznek, amíg a járványveszély tart.

Az elkövetkező időszakban felfüggesztik a lakónegyedi parkolók bérbeadására vonatkozó liciteket a koronavírus terjedésének megakadályozása végett. Az árverések új időpontjáról a későbbiekben születik döntés.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.