hu
 
Péntek, 2024. Április 19.

Hétfőn, október 12-én fertőtlenítésre kerül sor a Polgármesteri Hivatal épületeiben

2020.10.10

Keddtől újra fogadjuk az ügyfeleket

Miután igazolt koronavírusos megbetegedések fordultak elő Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának néhány munkatársa között, a vírus terjedésének megfékezése érdekében hétfőn, október 12-én fertőtlenítési akcióra kerül sor az intézmény épületeiben.

Ennek értelmében hétfőn szünetel az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal főépületében, a Közpénzügyi Igazgatóságon, a Lakásgazdálkodási és Közterület Foglalási Irodában és a Személyi Nyilvántartó Osztályon. Keddtől újra fogadjuk az ügyfeleket. 

Újra felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy vegyék komolyan és tartsák be a kötelező előírásokat: távolságtartás más személyekről, a zsúfolt helyek elkerülése, védőmaszk helyes használata és a kezek folyamatos fertőtlenítése. 

Csakis közösen tudjuk megfékezni a vírus terjedését és újra élvezni a megszokott életkörülményeket.

Új városnegyed épül az egykori tyúkfarm helyére Sepsiszentgyörgyön
2024.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egyetemi szintű duális oktatási központot és 96 szolgálati lakást épít európai uniós támogatással

Útlezárások a városünnep ideje alatt
2024.04.19

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

Miért szerelnek fel védőkorlátokat az Olt folyó gátján épülő új kerékpárút mentén? Lesznek-e gyalogos átkelőhelyek a bicikliúton?
2024.04.15

Folytatódik a tavaly elkezdett, hét kilométer hosszú aszfaltozott kerékpárút építése az Olt folyó töltésén

Székelyföldi Bringás Vándortábor
2024.04.11

„A nyár legjobb hete” idén is Székelyföldön lesz -ígérik a Székelyföldi Bringás Vándortábor szervezői, akik Székelyföld múltját, jelenét, a vadregényes tájakat, a méltán híres székely vendégszeretetet, az UNESCO örökségeket, a római pápa által is megkedvelt csíksomlyói zarándokhelyet, valamint az elmaradhatatlan ízeket is megmutatják a Székelyföld szívében bringázó gyerekeknek és kísérő tanároknak.

Kizárólag újrahasználható poharakból fogyaszthatjuk az italunkat a Szent György Napokon
2024.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezentúl minden köztéri rendezvényen újrahasználható poharakat vezet be