hu
 
Szerda, 2020. Október 28.

Hétfőn, október 12-én fertőtlenítésre kerül sor a Polgármesteri Hivatal épületeiben

2020.10.10

Keddtől újra fogadjuk az ügyfeleket

Miután igazolt koronavírusos megbetegedések fordultak elő Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának néhány munkatársa között, a vírus terjedésének megfékezése érdekében hétfőn, október 12-én fertőtlenítési akcióra kerül sor az intézmény épületeiben.

Ennek értelmében hétfőn szünetel az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal főépületében, a Közpénzügyi Igazgatóságon, a Lakásgazdálkodási és Közterület Foglalási Irodában és a Személyi Nyilvántartó Osztályon. Keddtől újra fogadjuk az ügyfeleket. 

Újra felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy vegyék komolyan és tartsák be a kötelező előírásokat: távolságtartás más személyekről, a zsúfolt helyek elkerülése, védőmaszk helyes használata és a kezek folyamatos fertőtlenítése. 

Csakis közösen tudjuk megfékezni a vírus terjedését és újra élvezni a megszokott életkörülményeket.

Látogathatók a temetők a halottak napi hétvégén is
2020.10.27

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat.

Újra külön gyűjtik a papírt
2020.10.27

November elejétől külön konténerbe kerül Sepsiszentgyörgyön a műanyag illetve a papír hulladék.

Beiktatták Sepsiszentgyörgy polgármesterét és megalakult az új tanács
2020.10.26

Hétfőn, október 26-án került sor Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának alakuló ülésére és Antal Árpád-András polgármester beiktatására az új mandátumra. Az ülésen részt vett Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Iulian-Constantin Todor, Kovászna megye prefektusa, Cosmin Boricean, Kovászna megye alprefektusa és Sergiu Mitroi, Kovászna megye alprefektusa is.

A tanügyből jöttem és a tanügybe fogok visszatérni – búcsúzik Sztakics Éva, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere
2020.10.23

Sztakics Éva-Judit 16 évig volt Sepsiszentgyörgy alpolgármestere, a négy mandátuma alatt számos megvalósítás fűződik a nevéhez, nélküle Sepsiszentgyörgy nem lenne az a város, ami ma. Az elöljáró október 23-án, alpolgármesteri tisztségének utolsó munkanapján virtuális sajtókonferencia keretében búcsúzott.

Elköszönt Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának jelenlegi testülete
2020.10.21

Október 21-én, szerdán került sor Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának utolsó ülésére a jelenlegi mandátumban.