hu
 
Hétfő, 2024. Július 22.

Forgalomkorlátozások péntek este a SEPSI Inst. RUN futóversenyen

2024.06.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Green Race Sportklub Egyesület tájékoztatja a sepsiszentgyörgyieket, hogy a SEPSI Inst. RUN futóverseny biztonságos lebonyolítása érdekében pénteken forgalomkorlátozás lesz érvényben a belváros több utcájában.

Ennek értelmében 17:30-tól a verseny végéig (20:00 óra körül) a következő utcákat zárják le a az autós forgalom elől: Gróf Mikó Imre utca (a Gödri Ferenc utca és a Szabadság utca között), Gábor Áron utca, Szabadság utca, Kórház utca (a Vasile Goldiș utca és a Szabadság utca között), Kós Károly utca (a Szabadság utca és az Andrei Șaguna között), Táncsics Mihály utca, Gyár utca és Victor Babeș utca.

Továbbá 15:00 órától a verseny végéig lezárják a parkolókat a Kós Károly utcában, a Gábor Áron utcában és a Szabadság utcában. 

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy kövessék a rendőrök és az útvonalon tartózkodó önkéntesek utasításait.

Az első alkalommal megrendezett SEPSI Inst. RUN futóverseny pénteken 18 órától kezdődik, a versenyzők a város Főteréről rajtolnak. Az útvonal Sepsiszentgyörgy néhány reprezentatív épületét is érinti, többek között az egykori dohánygyárat, a Székely Nemzeti Múzeumot, a vadászmúzeumot, a megyei könyvtárat és a polgármesteri hivatal épületét.

A megmérettetés három versenyszámára: az 5 kilométeres távra, a 10 kilométeres távra vagy a nordic walkingra közel 200-an iratkoztak.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.