hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.

Bővül a buszjáratok száma Sugásfürdőre

2021.01.21

Mától hétköznapokon is óránként közlekednek az autóbuszok az üdülőtelepre

Az elmúlt hét tapasztalatai alapján hétköznapokon is sokan látogatnak ki Sugásfürdőre, ahol most már a nagy és a kis sípályát is használhatják a téli sportok kedvelői. A torlódások elkerülése végett az önkormányzat bővíti a buszjáratokat az üdülőtelepre, ezért nemcsak hétvégén, hanem hétköznapokon is óránként közlekednek a buszok a jegyszedő butik és Sugásfürdő között.

Sugásfürdőn hétköznapokon is egy időben legtöbb 150 autó parkolhat, gépjárművel csak akkor lehet majd kimenni a helyszínre, ha üres hely szabadul fel, az autókat a sorompó melletti részen lehet leparkolni.

Az autóbuszok hétfőtől csütörtökig 16:00 és 20:00 óra között közlekednek, az utolsó járat 20:30-kor indul vissza Sugásfürdőről. Pénteken 16:00 és 21:00 óra között, szombaton és vasárnap 10:00 és 21:00 óra között lehet busszal közlekedni, az utolsó járatok pedig 21:30-kor indulnak vissza az üdülőtelepről a város irányába.

Kérjük, hogy a Sugásfürdőre gépjárművel érkező sízők ne hagyják az autójukat a busz számára kijelölt helyen!

Az autóbusz a sorompó és Sugásfürdő között közlekedik, minden egész órában felfelé és minden félórában lefelé utazhatnak a látogatók. A buszjegy ára egy útra 2 lej 50 baniba kerül.

A sípályák hétfőtől csütörtökig 15-től 20 óráig, pénteken 15-től 21 óráig, hétvégén pedig 9-től 21 óráig tartanak nyitva. A pályák állapotát és kihasználtságát a Sepsi ReKreativ honlapján élőben, webkamerákkal lehet követni.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.