hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.

A lakók telefonon jelezhetik a közvilágítást érintő meghibásodásokat

2021.03.10

A város közvilágítását érintő problémák megoldását kínáló szolgáltatás a nap 24 órájában elérhető

Sepsiszentgyörgy közvilágításának megfelelő működéséért a Flash Lighting Rt. vállalat felel. A szolgáltatás követését a Városgazdálkodási Igazgatóság végzi.  A cég a tavalyi év során a város közvilágítási hálózatát érintő számos meghibásodást elhárított, elvégezte a szükséges javításokat, folyamatosan korszerűsíti és karbantartja a rendszert.

A vállalat munkatársai a 2020-as év során szám szerint pontosan 613 égőt cseréltek ki, 371 lámpatest javítását végezték el, 13 lámpatestet cseréltek ki hagyományosra és 761-et ledesre. 70 esetben teljesen kicserélték a közvilágítási rendszer elemeit, így az oszlopokat, lámpatesteket és vezetékeket is. A karácsonyi ünnepi fények fel- és leszerelését is a vállalat végezte el. A tavalyi év során közel 470 hibabejelentés érkezett a közvilágításra vonatkozóan a sepsiszentgyörgyi lakosok részéről, a város közvilágításának kezelésére és karbantartására megbízott vállalat statisztikája szerint, ezek mindegyikét sikerült megoldani.

A lakók továbbra is bejelenthetik a közvilágítással kapcsolatban észlelt gondokat, amennyiben meghibásodott, vagy kiégett égőt látnak az utcai lámpákon. Az észlelt hibákat a 0751-586.462-es telefonszámon lehet bejelenteni, hétfőtől vasárnapig, a nap 24 órájában bármikor. Amennyiben nincs komoly meghibásodás, az égők kicserélését már 48 órán belül megoldják a cég munkatársai. Amennyiben ez mégsem történne meg, kérjük, hogy értesítsék a Polgármesteri Hivatal munkatársait az info@sepsi.ro e-mail címen.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.