hu
 
Hétfő, 2024. Július 22.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy

2024.07.10

Mozgásba hozzuk a várost!

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok. A 16. alkalommal megszervezett, a város minden lakójához szóló sportesemény három napon át lakja be Sepsiszentgyörgy központját és a további helyszíneket. Szeptember 20. és 22. között, az előző évekhez hasonlóan, a Sportnapok közel 100 programja kínál majd betekintést különböző sportágakba és mozgáshoz kapcsolódó társterületekbe, kiemelt témája pedig az aktív, egészséges életmód lesz. 

Az előző kiadások már bebizonyították, hogy a Sportnapok mozgásba hozza a várost, célkitűzése továbbra is a sportolás, a mozgás az egészséges életmód és életforma népszerűsítése. Ugyanakkor lehetőséget teremt szervezetek, klubok bemutatkozására, tevékenységük népszerűsítésére, tagtoborzásra, és nem utolsó sorban egymás megismerésére.  

A Sportnapok az aktív sportoláson túl igazi, felejthetetlen élményt kíván nyújtani minden korosztálynak, alkalmi és hivatásos sportolóknak egyaránt.

Égisze alatt helyet kapnak a hagyományossá vált tudományos-szakmai értekezések és közönségtalálkozók, valamint új programok is színesítik majd a rendezvényt. 

A Sportnapokon részt venni kívánó egyesületek, testnevelő tanárok és sportkedvelők jelentkezését a szervezők 2024. augusztus 1-ig várják. Jelentkezni a következő linken lévő űrlap kitöltésével és beküldésével lehet: https://forms.gle/b1VbbDgN1QqESfjS9

A 16. Sportnapokat Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és az Equites Sportegyesület szervezi.  

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.

Idén is népszerű volt a SepsiClassic a közönség körében
2024.07.09

Vasárnap ért véget a másodjára megrendezett komolyzenei fesztivál Sepsiszentgyörgyön.

Június 29-én megnyitja kapuit a Csíki negyedi sportlétesítmény
2024.06.28

A beruházás célja, hogy Sepsiszentgyörgy egyik legnépesebb negyedében is megfelelő minőségű és mennyiségű szabad sportolási és játszási lehetőséget biztosítsanak az ott élő gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek.