hu
 
Vasárnap, 2022. Július 03.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala az érdekeltek köztudomására hozza az Árnyas utcai ”Társasházak városrendezési és szabályozási tervvel kapcsolatos (PUZ)” közmeghallgatási szándékát

2022.02.28

Közérdekű hirdetés

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala az érdekeltek köztudomására hozza az Árnyas utcai Társasházak városrendezési és szabályozási tervvel kapcsolatos (PUZ)” közmeghallgatási szándékát.

A javasolt tervről további információk találhatók a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási, Iktató osztályán (1918 December 1. utca 2 sz., 1-es iroda) vagy a hivatal honlapján (www.sepsiszentgyorgyinfo.ro ).

Figyelembe véve a koronavírus megfékezésére céljából elrendelt országos szükségállapot meghosszabítására vonatkozó rendeletet, célszerütlennek tartjuk a közmeghallgatás megszervezését az érintett személyek fizikai jelenléte mellett, ezért megkérjük Önnöket, hogy az észrevételeiket  irásban közöljék a Hivatal  Ügyfélszolgálati osztályán és a  cristina.caruz@sepsi.ro eamil címen, legkésöbb 2022. március 18-án 12:00 óráig.

SZABÁLYOZÁS